sâmbătă, 12 august 2017

Noi actori prezenți în adaptările Disney în live-action

Actori vechi se vor alătura în noile filme Winnie de Pluș și Regele leu, dar este foarte posibil să avem parte de un nou Jafar în ceea ce privește vocea.

Compania Disney continuă în forță să adapteze comorile lor animate în filme destinate marelui ecran cu act real. Iar în grila lor se pot regăsi Dumbo, Aladdin, Winnie de Pluș și Regele leu, iar în ultimele trei vom putea auzi voci ale noilor actori, neauziți până acum în filmele originale.

Actrița ce a jucat-o pe Peggy Carter, iubita lui Captain America, s-a alăturat la filmul cu Winnie pentru un rol încă necunoscut. Filmul Christopher Robin se învârte în jurul personajului principal, acum un adult, ce se reunește cu prietenii săi în Pădurea de 100 de acri după mulți ani trecuți de copilărie. Personajul principal și titular va fi în pielea lui Ewan McGregor, iar de regie se va ocupa Marc Forster (Ziua Z: Apocalipsa007: Partea lui de consolare) ce va lucra alături de Tom McCarthy (Deasupra tuturor), Alex Ross Perry și Allison Schroeder. Însă nici o dată a lansării nu a fost planificată.


Un alt actor cunoscut din franciza Marvel, Chiwetel Ejiofor, ce îl joacă pe Baron Mordo în Doctor Strange, de asemenea se va alătura la Regele leu de către Jon Favreau (Cartea junglei, Omul de oțel 1 și 2). Rolul pe care el îl va avea este cel al lui Scar, care în filmul inițial a fost jucat de Jeremy Irons ce a dat dovadă de mare succes. Acest nou actor se va amesteca cu nume ca Donald Glover (Simba), James Earl Jones (Mufasa), Billy Eichner (Timon), Seth Rogen (Pumbaa) și John Oliver (Zazu). Scenariul este scris de Jeff Nathanson (Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar) iar data lansării este planificată ca 19 iulie 2019 în Statele Unite.


După Scar, noul Jafar a fost de asemenea identificat ca Marwan Kenzari (Mumia), care se ocupă și acum de muzica pentru film împreună cu Guy Ritchie (Unde dai şi unde crapă) și de Nasim Pedrad (Lorax, Sunt un mic ticălos 2) ca să joace rolul noii pritetene a lui Jasmine, Mara. Filmul este scris de John August (Titan A.E.) și până acum are la mână mulți actori, dar numai Mena Massoud (Aladdin), Naomi Scott (Jasmine) și Will Smith (Duhul) au aplicat la momentul actual. Dar dacă ei doresc să înceapă totul vara, noi modificări trebuie să și apară. Nu există încă dată oficială de lansare, dar se așteaptă să apară tot în 2019.

Un comentariu:

 1. Suntem un grup de experți financiari capabili să vă facă un împrumut de la suma de care aveți nevoie și cu condiții care vă vor ușura viața.
  Iată domeniile în care vă putem ajuta:
  * Financiar
  * Împrumuturi imobiliare
  * Credit pentru investiții
  * Auto Credit
  * Datoria de consolidare
  * Linia de credit
  * Al doilea credit ipotecar
  * Răscumpărarea creditelor
  * Credite personale
  Sunteți bancată, ban bancar și nu aveți favoarea băncilor sau mai bine aveți un proiect și aveți nevoie de finanțare, de credit rău sau de nevoie de bani pentru a plăti facturi, fonduri pentru a investi în afaceri. Deci, dacă aveți nevoie de împrumut, nu ezitați să ne contactați pentru a afla mai multe despre termenii noștri. Pentru orice alte informații, vă rugăm să ne contactați:
  E-mail: france.bpi@yahoo.com
  Whatsapp: +1 709 701 6290

  RăspundețiȘtergere