vineri, 28 iulie 2017

Disney Channel - recomandările lunii august 2017

În vacanță cu Disney! BLOC DE PROGRAME
în timpul săptămânii, de la 13:30

Dacă nu plecați nicăieri în vacanță, haideți în vacanță cu Disney! Ramâneți alături de serialele preferate: „Mereu la mijloc”, „Tabără cu peripeții”, „Elena din Avalor”, „Bizaardvark”, „Zhu Zhu” și alți prieteni de la Disney.


Zhu Zhu EPISOADE NOI
din 28 august, de la ora 14:00

Noile episoade o au în centrul lor pe Frankie, o fetiță obișnuită aflată mereu în căutarea distracţiei şi a aventurilor împreună cu cei patru hamsteri ai săi. Frankie locuiește în Anytown, împreună cu mama și tatăl său (familia Pamplemousse) care lucrează ca instalatori profesioniști. Ea adoră școala, sporturile și hamsterii ei pe care le numește animăluțele Zhu Zhu. Chiar vorbește cu ei, iar ei îi răspund.


11 EPISOADE NOI
în timpul săptămânii, de la 20:00

Noi episoade din serialul „11” au premiera la Disney Channel în vacanța de vară! Serialul îl are ca protagonist pe Gabo, un adolescent pasionat de fotbal. Aventura sa începe atunci când călătoreşte spre Buenos Aires unde va locui în căminele IAD, o mare academie de fotbal. El visează să devină un fotbalist de succes, dar descoperă tot soiul de secrete ale familiei sale.

Garda Felină NOI EPISOADE
la sfârșitul săptămânii, de la 08:20

„Garda Felină” revine cu noi episoade. Seria animată „Garda Felină” continuă povestea lungmetrajului realizat de Disney, „Regele Leu” urmărind aventurile lui Kion, al doilea pui al lui Simba și Nala, care este însoțit de un grup diversificat de prieteni, după ce aceștia își unesc forțele pentru a proteja Regatul Luminii. Fiind al doilea fiu, Kion este destinat să fie liderul Gărzii Feline, o echipă formată din animale care au sarcina de a proteja Regatul Luminii. În loc să aleagă un grup format doar din lei pentru a servi alături de el, Kion lasă deoparte tradiția și își cheamă câțiva prieteni despre care el consideră că întruchipează cel mai bine calitățile eroice ale Gărzii Feline.

Căpitanul Jake și Pirații din Țara de Nicărieri (sezonul al patrulea) PREMIERĂ
din 14 august, zilnic, de la 07:20

Jake revine la Disney cu sezonul 4 și chiar a devenit Căpitan! Serialul aduce în prim plan un grup de piraţi tineri format din Jake, Izzy, Cubby şi papagalul lor Skully, ce îşi petrec zilele încercând să găsească marea comoară înaintea Capitanului Hook şi a Domnului Smee. Ei sunt deseori acompaniaţi de diferite alte personaje încluzând corabi Bucky și sirena Marina.

Războiul Stelelor: Forțe ale Destinului
de la 06:25 și 16:05

Războiul Stelelor: Forțe ale Destinului esteun serial original de scurt metraje animate ce exploreză poveștile nespuse care au conturat destinele personajelor feminine din saga Războiul Stelelor: Rey, Jyn Erso, Prințesa Leia, Sabine Wren, Padmè Amidala, Ahsoka Tano și altele. Sunt prezentate mici momente și decizii cotidiene ce conturează ampla sagă pentru cei care sunt pasionați de universul Războiul Stelelor.

Deasupra tuturor PREMIERĂ
pe 26 august, de la 11:30 / reluare de la 17:30

Minunatul film Pixar premiat cu Oscar prezintă povestea morocănosului bătrânel Carl, ce leagă o mulțime de baloane cu heliu de casa lui și zboară spre Venezuela pentru a împlini o promisine făcută soției sale înainte de moartea sa.

Momente miraculoase
din 14 august, de la 17:30

Cele mai bune 10 momente din serialul „Miraculos: Buburuza şi Motan Noir” la Disney Channel din 14 august, la 17:30!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu