marți, 18 iulie 2017

Boomerang - recomandările lunii august 2017


Fii tare, Scooby-Doo! EPISOADE NOI
din 3 august, în timpul săptămânii, de la 18:15

Gașca e în ultimul an la liceu și decide să își petreacă vacanța de vară într-o drumeție în Mașina Misterelor! De-ar fi fost atât de simplu: pe drum descoperă o colcăială de vrăjitoare și răufăcători, care țin morțiș să le strice planurile de vacanță.

Oare cum se descurcă Scooby, Shaggy, Fred, Daphne și Velma la petrecerile misterioase cu monștri, la întâlniri cu muzicieni-strigoi și în întreceri cu yeti și roboți puternici?
Grizzy și lemingii EPISOADE NOI
din 12 august, la sfârșitul săptămânii, de la 18:20

E mare ca un urs, puternic ca un urs, inteligent...ca un urs. În mod normal, niciun alt animal nu ar îndrăzni să îi pună la îndoială acțiunile, iar acest lucru este valabil pentru toți, mai puțin pentru un trib de animale inofensive și amuzante: lemingii.

Întrucât Grizzy și lemingii nu sunt suficient de civilizați pentru a lua în calcul posibilitatea de a conviețui în pace, cele două tabere vor încerca toate trucurile posibile pentru a submina autoritatea celeilalte părți.


Pat the Dog SERIAL NOU
din 26 august, la sfârșitul săptămânii, de la 19:40

Pat este un mic cățel din vecini, acel tip de prieten pe care toată lumea și-l dorește.
Devotat și curajos, Pat este mereu gata de acțiune, mai ales dacă trebuie să își ajute cei mai buni prieteni, iar pentru ei este pregătit de orice provocări.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu