luni, 5 iunie 2017

Serialele Cartoon Network se extind în jocuri video celebre

Compania Lego Dimensions va lansa seturi noi cu Beetlejuice, Fetițele Powerpuff (2016) și Haideți, Tineri Titani!, de vreme ce personajele din Să-nceapă aventura devin populare în brandul Minecraft.
Pachetul Minecraft Să-nceapă aventura este deja disponibil pentru câteva console, cum ar fi Switch și Wii U. Aplicația pentru telefonul mobil și versiunea pentru Windows 10 vor fi lansate în curând, exact cum a promis și creatorul. Site-ul Minecraft.net a fost imediat pregătit pentru această ocazie prin articolul său, și l-a întrebat pe Pendleton Ward dacă există un anume joc cu un mare impact pentru serial. Răspunsul pe care l-a primit e acela că există o grămadă astfel de referințe și aluzii în Să-nceapă aventura. Conform lui Pendleton, jocul de masă intitulat "Dungeons and Dragons" a fost făcut datorită mai multor inspirații de jocuri video.

Până și canalul Cartoon Network promovează acest moment important și fabulos, prin această versiune a genericului de început varianta Minecraft, încărcată de canalul Cartoon Network România:Celelalte trei seriale menționate întrec limitele seriei LEGO Dimension ca un joc video dar și ca joc de construcție. Al doilea sezon va fi lansat anul acesta pe 12 septembrie cu cinci seturi noi nouțe, printre care se numără Fetițele Powerpuff, Haideți, Tineri Titani! și Beetlejuice.

Trebuie să se noteze, însă, că seturile cu Tinerii Titani nu îi au și pe Robin și pe Cyborg din anume motive, și de aceea seturile par incomplete. Lăsând asta la o parte, Titanii vor beneficia de două seturi.


(Minecraft, Kotaku)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu