vineri, 21 aprilie 2017

Noutăți în luna mai 2017 la Cartoon Network

Cartoon Network aduce noi episoade din serialele voastre favorite în luna mai.


Fetițele Powerpuff: EPISOADE NOI
din 22 mai, în timpul săptămânii, de la 16:00

Dulce, acrișor și ceva fermecător. Iată ingredientele alese pentru a crea fetițele perfecte, dar profesorul Utonium a adăugat, din greșeală, încă un ingredient: Elementul X. Așa au apărut fetițele Powerpuff. Blossom, Buttercup și Blossom își folosesc superputerile pentru a salva lumea de răufăcători și pericole. Ele sunt trei eroine care jonglează între a salva lumea și școală.


Aventurile fraților urși: EPISOADE NOI
din 8 mai, în timpul săptămânii, de la 16:40

Grizz, Panda și Ursul Polar sunt trei fraţi urși care sunt dispuşi să facă orice pentru a se integra în societate umană.

Deși încearcă să facă tot ce face un om adevărat (merg la cumpărături, încearcă să devină faimoși pe internet, participă la diverse concursuri, etc.), se pare că integrarea în lumea modernă nu este tocmai un lucru ușor, mai ales atunci  când trebuie să renunțe la instinctele lor.


Dragonii: În marele necunoscut: EPISOADE NOI
din 27 mai, sâmbăta şi duminica, de la 09:35

Sughiț și Știrbul explorează o lume uimitoare despre care nu credeau vreodată că ar putea exista dincolo de Insula Tontului.

Dar acum miza este mult mai mare, căci Sughiț și prietenii săi sunt nevoiți să exploreze noi lumi, să găsească dragoni nemaivăzuţi până acum şi pună capăt războiului dintre vikingi şi dragoni, odată pentru totdeauna.

Sursa: Turner Broadcasting System International.

Un comentariu:

  1. Dar, Noi episoade cu Ceasul Yo-Kai și Transformers: Robots in Disguise există de program?

    RăspundețiȘtergere