vineri, 21 aprilie 2017

Noutăți în luna mai 2017 la Boomerang

Luna mai vine cu un serial nou la Boomerang.


Grizzy și lemingii: EPISOADE NOI
de luni până vineri, de la 18:20

E mare ca un urs, puternic ca un urs, inteligent... ca un urs. În mod normal, niciun alt animal nu ar îndrăzni să îi pună la îndoială acțiunile, iar acest lucru este valabil pentru toți, mai puțin pentru un trib de animale inofensive și amuzante: lemingii.

Întrucât Grizzy și lemingii nu sunt suficient de civilizați pentru a lua în calcul posibilitatea de a conviețui în pace, cele două tabere vor încerca toate trucurile posibile pentru a submina autoritatea celeilalte părți.


Coconut - Micul dragon: SERIAL NOU
din 8 mai, în timpul săptămânii, de la 08:25

Coconut este un dragon de foc mititel care are sarcina de a păzi iarba de foc, o plantă care îi conferă neamului său un dar unic: acela de a sufla flăcări. Într-o zi, Coconut se trezește că cineva a furat-o chuar de sub nasul lui şi, astfel, Coconut trebuie să pornească în căutarea ierbii focului. Din fericire, nu este singur, căci Oscar, dragonul mâncăcios, și Matilda, un porcușor țepos, vin în ajutorul său.


Oddbods: EPISOADE NOI
în timpul săptămânii, de la 15:10

Oddbods sunt creaturi blănoase şi poznaşe. Fiecare are o personalitate distinctă la fel ca blana pe care o poartă şi nu seamănă deloc unul cu celălalt, dar când sunt împreună, te poţi aştepta la orice.

Pentru ei, orice este amuzant, chiar şi atunci când trebuie să aştepţi autobuzul sau când te prinde ploaia. Situaţiile de zi cu zi sunt mai hazlii atunci când micii poznaşi sunt prin preajmă.

Sursa: Turner Broadcasting System International.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu