miercuri, 15 februarie 2017

Noutăți în martie 2017 la Cartoon Network

O nouă producție originală Cartoon Network sosește în martie pe micile ecrane, precum și o nouă poveste lungă "Să-nceapă aventura" de 8 părți.


Să-nceapă aventura: Originile lui Finn: MINISERIAL NOU
Premiera pe 25 martie la ora 17:00, în reluare pe 26 martie la ora 10:00

Spus în 8 părți, acest miniserial ne povestește despre Finn, Jake, BMO și Susan cea puternică care părăsesc tărâmul Ooo și călătoresc dincolo de ocean, astfel încât aceștia vor rezolva misterul trecutului lui Finn. În timpul excursiei lor aceștia deslușesc secrete, întâlnesc diverse creaturi, își fac prieteni noi și exploră o mulțime de insule misterioase și rare. Călătoria culminează cu vizita pe Insula Fondatorului, unde Finn își reîntâlnește în sfârșit mult-pierduta mamă, pe nume Minerva, și descoperă ce s-a întâmplat cu restul rasei umane.
Formidabilele magisăbiiSERIAL NOU
din 6 martie, în timpul săptămânii, de la 17:35

Atunci când aventurile au nevoie de aventurieri, Vambre și Prohyas sunt cei mai potriviți. Amândoi folosesc magisăbii incredibile cu puteri excepționale.

Luptătorul Prohyas e convins că e cel mai bărbat spadasin din toate timpurile. Din fericire, nu e cazul. Deși acțiunea și aventura înseamnă totul pentru Prohyas, el rămâne un neîndemânatic în mărime naturală. La polul opus, Vambre are impresia că e surioara mai disciplinată și mai serioasă, ceea ce nu e cazul. La fel ca Prohyas, și ei îi place să adune Magisăbii și e obsedată de cărțile cu Veronica Victorious.
Ben 10: EPISOADE NOI
din 20 martie, în timpul săptămânii, de la 15:05

Acțiune, suspans, zece extratereștri uimitori, un singur erou: Ben 10.
Energicul Ben Tennyson se întoarce cu și mai multă acțiune și situații comice, în încercarea de a salva lumea de răufăcători.

În timpul vacanței de vară, energicul Ben Tennyson călătorește alături de bunicul Max și verișoara Gwen în căutare de distracție. Dar, când Ben descoperă un Omnitrix misterios, o lume uimitoare de extratereștri i se deschide.


Să-nceapă aventura: EPISOADE NOI
din 27 martie, în timpul săptămânii, de la 19:35

E timpul pentru o nouă aventură!

Cu omul Finn și câinele Jake, aventura nu se încheie niciodată. Dar, de această dată, totul devine mult mai palpitant, căci locuitorii tărâmului Ooo ascund o mulțime de secrete, iar pericolele se ivesc la tot pasul.

Când tărâmul Ooo este în primejdie, doar Finn și Jake pot să readucă lumea la normal.

Pentru programul și datele exacte ale premierelor, accesați pagina Program TV.

Sursa: Turner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu