miercuri, 15 februarie 2017

Noutăți în martie 2017 la Boomerang

Primăvara începe la Boomerang cu o lună dedicată cel mai mult lui Tom și Jerry.


Tom și Jerry se dau în spectacol: EPISOADE NOI
din 27 martie, în timpul săptămânii, de la 18:45

Lui Tom îi place să se furișeze pentru a fura mâncare din frigider, dar nimic nu se compară cu un prânz copios, unde Jerry ar trebui să fie felul principal. Tom încearcă toate șiretlicurile posibile pentru a-l prinde pe Jerry, dar acest șoricel este foarte inteligent și reușește să transforme situația în avantajul lui. În cele din urmă, Tom este pedepsit pentru tot haosul creat.
Tom și Jerry în copilărie: EPISOADE NOI (14-65, S2-3)
din 25 martie, difuzare în fiecare weekend la ora 09:45

Acest serial redă aventurile faimosului duo pisică-șoarece, când aceștia erau în perioada copilăriei.

După un timp îndelungat în care numai 13 episoade din acest serial au fost difuzate în continu, Boomerang a decis ca în final să transmită celelalte episoade ale serialului. Deocamdată sunt planificate doar sezoanele 2 și 3. Să sperăm că în curând se va difuza în final și ultimul sezon al serialului, pentru ca întreg serialul să se difuzeze.
Aventuri amuzante cu Tom și Jerry: MARATON + FILM NOU
Pe 12 martie, difuzare între 15:30 și 17:50

Cu ocazia premierii unui nou film de animație cu faimoșii Tom și Jerry, Boomerang va difuza un mini maraton dedicat acestora.

În noul film, în orașul Londra un escroc fură bijuterii în jurul Scotland Yard și Red, o cântăreață splendidă, e găsită vinovată pentru acest delict. Tom și Jerry, ca asistenți, trebuie să-l ajute pe Sherlock Holmes să caute indicii și să-l prindă pe adevăratul hoț pentru a salva cazul.Alpha și Omega 7: FILM NOU
Premiera pe 5 martie, difuzare la ora 15:30

Kate și Humphrey plec în căutarea de mâncare pentru a o proviziona pentru iarnă, dar sunt prinși și întemnițați de un viscol fatal. Acum depinde de cei trei lupișori, Stinky, Claudette și Runt, cu ajutorul ursulețului Brent și porcușorul spinos Agnes, să îi găsească pe cei doi lupi pierduți și să îi readucă acasă în siguranță.


Pentru programul și datele exacte ale premierelor, accesați pagina Program TV.


Sursa: Turner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu