vineri, 10 februarie 2017

Noutăți în februarie 2017 la Disney Junior

Un mix magic de programe la Disney Junior, Prietenii Mei: Tigru și Plus ni-i readuce aproape pe cel mai iubit ursuleț, alături de noi episoade din Căpitanul Jake și noi blocuri speciale cu serialele vedetă.


Prietenii mei Tigru și PlușSERIAL NOU
din 6 februarie, zilnic, de la 14:00

Luna februarie ni-i prezintă pe Winnie de Pluș, Tigru, Darby și Buster care se alătură Disney Junior în calitate de noua gașcă a celor mai buni prieteni! Luna aceasta v-am pregătit ceva special: 14 aventuri noi la Disney Junior, așa că alăturați-vă super-copoilor ce investighează dispariția borcanelor cu miere, umbra pierdută și ecoul misterios.Căpitanul Jake și piații din Țara de Nicăieri: EPISOADE NOI
din 11 februarie, sâmbăta, de la 08:30

Pregătiți-vă să înălțați pânzele și să vă îndreptați către Marea de Nicăieri cu noi aventuri alături de Căpitanul Jack, Izzy, Cubby și Skully! Urmăriți Disney Junior în această lună și urcați la bordul navei Bucky pentru a căuta și mai multe comori care vor fi adăugate colecției CăpitanuluiJack. Dar, ce le-a mai pregătit maleficul Căpitan Hook piraților noștri preferați? Fiți alături de noi în fiecare sâmbătă pentru a afla în cele 3 noi episoade, inclusiv două episoade speciale extra-lungi.

Ridică-te și pleacă: BLOC DE PROGRAME
în timpul săptămânii, de la 15:00

Care este cea mai bună cale pentru a-ți petrece după-amiaza? Plecând într-o aventură cu Disney Junior, desigur! Ne place să ne jucăm, să ne aventurăm și să hoinărim cam peste tot așa că te invităm să fii alături de noi luna aceasta cu un nou bloc de programe Get Up and Go (Ridică-te și pleacă) care include câteva dintre cele mai amuzante și pline de aventuri seriale. Fie vrei să MERGI în Regatul Luminii, să te cațări pe vrejul de fasole sau să navighezi pe Marea de Nicăieri, noi te ajutăm!

Include Miles în spațiu, Jake și Pirații din Țara de Nicăieri, Garda felină, Goldie & Ursuleț și Eroii în pijama.

Clubul Disney Junior: BLOC DE PROGRAME
la fiecare sfârșit de săptămână, de la 09:00

La Disney Junior iubim weekendul, așa că ne-am gândit că cea mai bună cale pentru a-l sărbători ar fi să creăm un nou Club Disney Junior! Fii alături de noi în fiecare sâmbătă și duminică din luna ianuarie pentru a sărbători weekendul cu 6 din programele tale preferate. Așa că indiferent de ce ai de făcut în ziua respectivă, noi te ajutăm să începi distracția cu o excursie în Misteria sau un joc la clubul lui Mickey sau chiar o excursie la clinica jucăriilor!

Include Sofia Întâi, Doctorița Plușica, Garda felină, Goldie & Ursuleț, Clubul lui Mickey Mouse și Miles în Spațiu.

Sursa: Disney Channels Worldwide

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu