sâmbătă, 26 noiembrie 2016

Noutăți în decembrie 2016 la JimJam

Luna decembrie este luna filmelor și desenelor dedicate lui Moș Crăciun, precum și a sărbătorilor de iarnă.

Micul meu ponei: prietenia este magică
zilnic, de la 08:50

În lumea magică din Equestria, un regat populat doar de către cei mai colorați ponei, lui Twilight Sparkle i s-a dat o foarte importantă sarcină de către mentorul său, Prințesa Celestia. Un inorog tânăr și studios, O tânără și studioasă inorog, încearcă să-și dezvolte abilitățile magice, iar sarcina lui Twilight Sparkle este să o facă să-și „scoată capul din carță si să-și facă niște prieteni”! În magicul oraș Ponyville, ea întâlnește cinci noi ponei, iar prin amuzament, experiențe haioase și aventuri feerice, ea învață totul despre magia cea mai puternică dintre toate: magia prieteniei!

Noutăți în decembrie 2016 la Megamax

O nouă premieră în această lună la Megamax, alături de blocurile festive.

Liceul Degrassi: PREMIERĂ
din 12, de la 21:30

Noul an școlar aduce mari schimbări pentru elevii Degrassi. Rivali noi, prieteni noi, iubiri noi, mișcări în ierarhia școlii și amenințări vor afecta fiecare relație. Interesant și incitant, intens și proaspăt, Sezonul 10 continuă să exploreze cu umor și cu mult suflet povești inedite.

marți, 22 noiembrie 2016

Noutăți în decembrie 2016 la Minimax

Distracție ca în povești la Minimax în luna decembrie! Cu patru seriale noi și blocuri tematice bogate, luna decembrie este plină de surprize la Minimax.


Geronimo Stilton: SERIAL NOU
din 25, de la 18:30

Geronimo este un șoarece respectabil care, pe lângă că își iubește munca și familia, adoră să colecționeze coji de brânză vechi, din secolul XVIII. Nu-i place deloc să călătorească pentru că suferă de rău de mare, de rău de mașină, de rău de avion... dar chiar și așa, familia lui îl atrage în cele mai neobișnuite aventuri în întreaga lume.

Cartoon Network a câştigat trei premii BAFTA pentru copii

Cartoon Network a fost declarat câștigător de trei ori la premiile BAFTA pentru copii, animaţiile câştigătoare fiind „Aventurile fraţilor urşi” şi “Uimitoarea lume a lui Gumball”.


sâmbătă, 19 noiembrie 2016

Cartoon Network a lansat o nouă versiune a aplicaţiei Powerpuff Yourself

Cartoon Network a regândit aplicaţia Powerpuff Yourself şi a lansat o versiune îmbogăţită a acesteia, adăugându-i elemente tematice noi, cum ar fi #factorulpowerpuff.


vineri, 18 noiembrie 2016

Tinerii justițiari revin în acțiune!

Warner Bros. a anunțat în acest articol că în sfârșit, după aproape trei ani, mult aclamatul serial „Tinerii justițiari” („Young Justice”) va reveni cu mult așteptatul sezon al treilea. Inițial, serialul avusese ultimul episod difuzat în 2013, însă fără un sfârșit adecvat și destoinic. Acum fanii serialului vor putea spera ca serialul să aibă în sfârșit un final așa cum se cuvine.

miercuri, 16 noiembrie 2016

Noutăți în decembrie 2016 la Disney Junior

Spiritul sărbătorilor de iarnă este prezent în luna cadourilor la Disney Junior.

Cântă împreună cu Sofia și prietenii săiBLOC DE PROGRAME
zilnic, de la 12:00

Tuturor le place să cânte, iar Disney Junior are cele mai frumoase cântece! Rămâi la Disney Junior în luna decembrie în fiecare zi de la ora 12:00 şi poţi cânta cele mai frumoase melodii alături de Sofia, Mickey, Plusica, Jake şi Garda Felină!


Noutăți în decembrie 2016 la Disney Channel

Luna decembrie este luna magiei sărbătorilor de iarnă la Disney Channel. Serialele voastre preferate sunt difuzate în blocuri speciale de programe.

Premierele de CrăciunBLOC DE PROGRAME
din 5, de la 19:30

marți, 15 noiembrie 2016

Noutăți în decembrie 2016 la Boomerang

Decembrie aduce un nou serial la Boomerang, alături de episoade noi din serialele favorite.


Tom și Jerry se dau în spectacolEPISOADE NOI
din 8, în timpul săptămânii de la 18:45

Noutăți în decembrie 2016 la Cartoon Network

Cartoon Network termină anul 2016 cu fast deoarece luna decembrie este luna surprizelor aici: episoade noi, filme noi, maratoane speciale.


Ben 10EPISOADE NOI
din 5, în timpul săptămânii de la 15:25

sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Două episoade noi pilot de către Cartoon Network în 2016

În această toamnă, Cartoon Network a dat comandă pentru două episoade scurte pilot din care se speră că vor ieși seriale noi. Haideți să vedem ce a fost lansat de către studioul Cartoon Network în acest noiembrie.


miercuri, 9 noiembrie 2016

Noutăți în noiembrie 2016 la Disney Channel

Luna aceasta încep trei seriale live-action noi la Disney Channel, iar un alt serial va avea episoade noi. Un serial de animație continuă cu episoade noi în această lună.BizaardvarkSERIAL NOU
din 28 noiembrie, de la 20:30

Serialul de comedie le aduce în prim plan peripețiile lui Frankie și lui Paige, două adolescente prietene care publică melodii amuzante și videoclipuri comice pe internet. După ce reușesc să atingă 10.000 de abonați pe canalul lor, sunt invitate să facă parte din Studioul Vuuugle pe care îl împart cu alți video bloggeri numiți "Vuuugleri" în cadrul canalului lor Vuuugle.

sâmbătă, 5 noiembrie 2016

Anime-uri propuse pentru toamna lui 2016

Deși câteva seriale și-au început difuzarea în septembrie, în octombrie a fost anunțat în mod oficial catalogul de anime-uri propuse pentru ultimele luni ale acestui an. Haideți să aruncăm o privire la conținutul oferit de industria de animație japoneză în această toamnă:


Noutăți în noiembrie 2016 la HBO


Snoopy și Charlie Brown: Filmul PeanutsFILM NOU
pe 12 noiembrie, de la 20:00 / reluare pe 13 de la 09:20 și pe 18 de la 07:20 și 18:25

Charlie Brown, optimistul preferat al tuturor, pleacă într-o călătorie epică în timp ce prietenul lui, Snoopy, ia cu asalt cerul ca să-și urmărească dușmanul.

Charlie Brown, Snoopy, Lucy, Linus și restul echipei lor își fac debutul pe marele ecran în această animație. Charlie Brown pornește într-o călătorie epică și eroică în timp ce Snoopy, cel mai bun prieten al său, ia cu asalt cerul ca să-l găsească pe Baronul Roșu, dușmanul lui.

Sursa: HBO