vineri, 28 octombrie 2016

Compania AT&T nu menționează schimbări mari pentru Turner

Compania AT&T semnalizează că marea înțelegere de a achiziționa TimeWarner nu va aduce schimbări majore pentru CNN, Cartoon Network și alte operațiuni din Atlanta, incluse în respectiva înțelegere.

Cartoon Network a dat undă verde pentru sezonul trei al serialului „Aventurile fraţilor urşi”

Cartoon Network a dat undă verde pentru sezonul trei al serialului animat „Aventurile fraţilor urşi”. Creat de Daniel Chong, câştigător al premiului Annie, serialul de comedie urmărește aventurile celor trei frați urşi: Grizzy, Panda și Ursul Polar, dar și încercările lor stângace de a se adapta în societatea umană.

joi, 27 octombrie 2016

Noutăți în noiembrie 2016 la Disney Junior

În noiembrie Disney Junior este dedicat noilor episoade.


Loopdidoo: EPISOADE NOI
Începând din 21 noiembrie, de luni până vineri la ora 12:00

Alăturați-vă și voi găștii vesele formate din Loopdidoo și prietenii săi, Petunia, Bazil și pisica Oodles, care vin la Disney Junior cu aventuri și descoperiri nou-nouțe.

sâmbătă, 22 octombrie 2016

Noutăți în noiembrie 2016 la Da Vinci Learning

În noiembrie la Da Vinci Learning veți avea parte de două noi documentare și de emisiuni dedicate câtorva personalități marcante din domeniul științei.


Misterele materiei – Din aer pur: PREMIERĂ (țintă: adulții)
Duminică, 6 noiembrie, de la 20:00

Fiți alături de câștigătorul unui premiu Emmy - actorul Michael Emerson, care călătorește prin timp, cu cei mai inovatori savanți, în efortul lor de a descoperi elementele și de a schimba lumea pentru totdeauna… „Misterele materiei” descoperă impactul monumental al creării Tabelului Periodic asupra istoriei științei. De la descoperirea oxigenului de către Priestley și Lavoisier până la clasificarea de către Mendeleev a elementelor și la crearea plutoniului de Glenn Seaborg, aceasta e povestea adevărată și fascinantă a modului în care a prins viață Tabelul Periodic.

luni, 17 octombrie 2016

Noutăți în noiembrie 2016 la Megamax

Un serial live-action continuă cu un nou sezon în această lună la Megamax, pe lângă blocuri zilnice cu animații.


Prințesa elefant II.EPISOADE NOI
În timpul săptămânii, începând cu 9 noiembrie, de la 18:00

Prințesa elefant este povestea lui Alex care crede că este o fată obișnuită până când împlinește 16 ani. De ziua ei, în curtea din spatele casei apare un băiat însoțit de un elefant. Îi spune lui Alex că este moștenitoarea tronului din regatul Manjipoor și trebuie să învețe să-și folosească puterile magice pentru a-și apăra moștenirea împotriva unchiului ei perfid. Cei trei prieteni ai ei și elefantul Anala o ajută. În al doilea sezon, minunata poveste îmbină aventura, dragostea, drama, muzica, magia și prietenia. Succesul lui Alex este umbrit de amenințarea puternicei vrăjitoare Diva, care nu numai că încearcă să tulbure domnia lui Alex în Manjipoor, ci îl influențează și pe frumosul Caleb și pe sora lui, Zamira. Alex se îndrăgostește de acest băiat chipeș care se luptă din ce în ce mai mult cu sentimentele lui împărțite între loialitatea față de Diva și dragostea pentru Alex.

Noutăți în noiembrie 2016 la JimJam

Grila JimJam pe luna noiembrie este completată de un serial nou și de blocuri speciale la sfârșitul săptămânii.


Micul meu ponei: Prietenia este magicăSERIAL NOU
În timpul săptămânii, începând cu 1 noiembrie, de la 08:50 / maraton zilnic de la 11:00

În lumea magică din Equestria, un regat populat doar de către cei mai colorați ponei, lui Twilight Sparkle i s-a dat o foarte importantă sarcină de către mentorul său, Prințesa Celestia. Un inorog tânăr și studios, O tânără și studioasă inorog, încearcă să-și dezvolte abilitățile magice, iar sarcina lui Twilight Sparkle este să o facă să-și „scoată capul din carță si să-și facă niște prieteni”! În magicul oraș Ponyville, ea întâlnește cinci noi ponei, iar prin amuzament, experiențe haioase și aventuri feerice, ea învață totul despre magia cea mai puternică dintre toate: magia prieteniei!

sâmbătă, 15 octombrie 2016

Noutăți în noiembrie 2016 la Minimax

O abundență de premiere pentru luna noiembrie la Minimax.


Popples I.: EPISOADE NOI (14-26)
Zilnic, începând cu 14 noiembrie, de la 06:30

Ţi-ar plăcea să ai un nou prieten pufos? Mereu căutând cum să-şi ajute mai bine prietenii, vecinii şi între ei, noile animăluţe favorite, Bubbles, Sunny, Lulu, Izzy şi Yikes, deseori îşi văd eforturile dând rezultate complet neprevăzute, iar ei trebuie să-şi petreacă restul zilei încercând să rezolve problema pe care au creat-o. Din fericire, mereu reuşesc să iasă din încurcături în cele mai amuzante moduri.

Noutăți în noiembrie 2016 la Boomerang

Un nou serial începe, iar alte două seriale continuă cu noi episoade în această lună la Boomerang.


Grizzy și lemingiiSERIAL NOU
În timpul săptămânii, începând cu 7 noiembrie, de la 18:15

E mare ca un urs, puternic ca un urs, inteligent...ca un urs. În mod normal, niciun alt animal nu ar îndrăzni să îi pună la îndoială acțiunile, iar acest lucru este valabil pentru toți, mai puțin pentru un trib de animale inofensive și amuzante: lemingii.

Întrucât Grizzy și lemingii nu sunt suficient de civilizați pentru a lua în calcul posibilitatea de a conviețui în pace, cele două tabere vor încerca toate trucurile posibile pentru a submina autoritatea celeilalte părți.

Noutăți în noiembrie 2016 la Cartoon Network

În luna noiembrie, Cartoon Network continuă cu noi episoade din serialele voastre favorite. La sfârșitul lunii, maratoanele de iarnă vor apărea în program.


Fetițele Powerpuff: EPISOADE NOI
De luni până vineri, începând cu 14 noiembrie, de la 15:55

Dulce, acrișor și ceva fermecător. Iată ingredientele alese pentru a crea fetițele perfecte, dar profesorul Utonium a adăugat, din greșeală, încă un ingredient: Elementul X. Așa au apărut fetițele Powerpuff. Blossom, Buttercup și Blossom își folosesc superputerile pentru a salva lumea de răufăcători și pericole. Ele sunt trei eroine care jonglează între a salva lumea și școală.

marți, 11 octombrie 2016

Cartoon Network EMEA dezvăluie noi lansări de produse marca „Uimitoarea lume a lui Gumball”

„Uimitoarea lume a lui Gumball”, serialul de comedie premiat în repetate rânduri şi difuzat de Cartoon Network, a devenit rapid una dintre cele mai apreciate animaţii în rândul fanilor, atingând peste 43 de milioane de telespectatori în regiunea EMEA. 2016 este un an important pentru această marcă, în special în Spania, Portugalia, Europa Centrală și de Est, dar și în Orientul Mijlociu, unde noi game de produse au intrat în producţie.


luni, 10 octombrie 2016

Brandul „Să-nceapă aventura” al Cartoon Network a devenit o licenţă de succes în EMEA

Cartoon Network prezintă succesul extraordinar al serialului „Să-nceapă aventura” în EMEA.


Noul Ben 10 debutează astăzi la Cartoon Network

Cea mai recentă franciză începe cu Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi Asia-Pacific şi continuă anul viitor cu America de Nord şi America Latină.

luni, 3 octombrie 2016

Încă trei sezoane de „Archer”

Serialul de animație american „Archer” va mai continua pentru încă trei sezoane, astfel că sezonul al zecelea va fi ultimul. Noile sezoane vor avea un număr mai mic de episoade, relatează Adam Reed, creatorul serialului, într-un interviu.