vineri, 30 septembrie 2016

„Să-nceapă aventura” se termină în 2018

După „Un show obișnuit”, și „Să-nceapă aventura” este anulat. Serialul se va termina în 2018, după al nouălea sezon. Încă nu este clar dacă decizia a fost luată doar de postul de televiziune, de Pendleton Ward sau de ambele părți. 

joi, 29 septembrie 2016

Noutăți în octombrie 2016 la Da Vinci Learning

Da Vinci Learning aduce în această lună două blocuri de programe dedicate unor personalități istorice, precum și un maraton de Halloween.

marți, 27 septembrie 2016

Noutăți în octombrie 2016 la Disney Junior

În această octombrie la Disney Junior puteți avea parte de episoade noi, pe lângă care și maratoane multe de Halloween.


Vestul Sălbatic al șerifului Callie: NOI EPISOADE
Din 3 octombrie, difuzare de luni până vineri la ora 11:25

sâmbătă, 24 septembrie 2016

Crossover: „Să-nceapă aventura” şi „Familia Simpson”

Canalul american FOX va difuza în premieră cel de-al douăzeci şi optulea sezon al serialului „Familia Simpson” duminica aceasta. Noul sezon va include un „crossover” cu „Să-nceapă aventura”, aşa cum a fost anunţat la San Diego Comic Con în această vară. Încrucişarea constă doar în cântecul de început.

vineri, 23 septembrie 2016

joi, 22 septembrie 2016

Cea de-a 68-a gală a premiilor Emmy

Cea de-a 68-a gală a premiilor Emmy a avut loc pe 18 septembrie 2016, însă gala Creative Arts” a avut loc mai devreme, pe 10 şi 11 septembrie. Am selectat categoriile relevante pentru noi, adică cele despre animaţie. Căştigătorul este evidenţiat cu verde.

marți, 20 septembrie 2016

Un altfel de poliţist, un nou serial la Comedy Central România

„Un altfel de poliţist” (Moonbeam City) vine la Comedy Central România sâmbătă, 24 septembrie 2016, de la ora 01:00.


„Miami Vice” întâlneşte „Archer”, noul serial este o comedie absurdă, retro-futuristică cu poliţişti ai anilor '80. Serialul urmăreşte isprăvile lui Dazzle Novak (a cărui voce este dată de Rob Lowe), un detectiv idiot care reuşeşte să comită mai multe crime decât criminalii pe care îi urmăreşte. Cu Pizzaz Miller, (a cărui voce este dată de Elizabeth Banks), încântătoarea şi tiranica şefă care dă mereu ordine, şi Red Cunningham (a cărui voce este dată de Will Forte), rivalul său insuportabil care urmăreşte să-l distrugă, Dazzle are de-a face cu multe probleme. El face echipă cu singurul ofiţer de poliţie competent, Chrysalis Tate (a cărui voce este dată de Kate Mara), pentru a proteja oraşul lor mult iubit şi înecat în luminile neoanelor.

luni, 19 septembrie 2016

Noutăţi în octombrie 2016 la HBO

Un nou film vine în octombrie la HBO.


Zootropolis – (AKA. Zootopia)FILM NOU
duminică, 23 octombrie, de la 09:05 / reluare de la 21:00; miercuri, 26 octombrie, de la 21:00; joi, 27 octombrie, de la 11:10; sâmbătă, 29 octombrie, de la 07:35 & 18:05


În moderna metropolă animalieră Zootopia, ofițerul Judy Hopps abia așteaptă să se ocupe de primul său caz, chiar dacă asta înseamnă că va trebui să facă echipă cu escrocul Nick Wilde ca să-l rezolve.

Filmul, o producție Walt Disney Animation Studios, este o comedie plină de aventuri plasată în Zootopia, o metropolă animalieră modernă. Orașul este un loc cu cartiere ca elegantul Sahara Square și neospitalierul Tundratown unde animale din toate mediile locuiesc împreună – un loc unde indiferent cine ești, de la cel mai mare elefant la cel mai mic rozător, poți fi orice își dorești. Dar când ofițerul Judy Hopps ajunge aici, ea descoperă că nu este ușor să fie prima iepuroaică din poliție unde sunt multe animale mari și dure. Hotărâtă să-și demonstreze valoarea, ea acceptă cu bucurie șansa de a se ocupa de un caz important chiar dacă asta înseamnă că trebuie să facă echipă cu vulpoiul Nick Wilde, un escroc cu gura mare, ca să rezolve misterul.

Sursa: HBO

Cartoon Network a anunţat marii câştigători ai concursului Atelierele Imaginației CN

Cartoon Network a a anunţat marii câştigători ai concursului „Atelierele Imaginației CN”. Cei trei câştigători îşi vor putea admira opera la Cartoon Network.


București, 19 septembrie 2016: Cartoon Network, singurul post de televiziune care promovează numai animație, a încheiat cea de a doua ediţie a concursului Atelierele Imaginației Cartoon Network. Televiziunea, în parteneriat cu Toy Color, şi-a propus să îi sprijine pe tinerii talentaţi și să le ofere premii care să îi ajute în dezvoltarea aptitudinilor creative pe care le au. Astfel, Mario-Denis, câştigător al secţiunii desen, Matei-Ioan, câştigător al secţiunii benzi desenate, şi Robert-Florin, câştigător al secţiunii animaţie, au primit câte o tableta grafică şi îşi vor putea vedea creaţia la televizor, la Cartoon Network. Alături de ei, alţi şase participanţi au primit premii Cartoon Network.

vineri, 16 septembrie 2016

Noutăți în octombrie 2016 la Megamax

Noutățile din octombrie la Megamax sunt complet similare cu cele din septembrie, doar cu câteva diferențe.Începe ziua cu supervedetele Megamax!BLOC DE PROGRAME
Difuzare în fiecare zi de la ora 07:00

Ai chef de acțiune, aventură și umor? Atunci începe ziua cu supervedetele Megamax şi urmăreşte în fiecare dimineaţă serialele noastre cele mai tari care te vor încânta cu puterile lor speciale, fie pentru a salva universul sau pentru a arăta cât de tari sunt.

Seriale: Cronica lui Matt HatterLEGO Legendele din ChimaSlugterra

Noutăți în octombrie 2016 la JimJam

În această lună JimJam este dedicat în mare parte filmelor noi, plus un nou serial.Wussywat: SERIAL NOU
Începe pe 1 octombrie, difuzare în fiecare zi la ora 07:10 câte două episoade

Acest serial urmărește măscăriile de prost gust a unei pisicuțe curioase pe nume Wussywat, ce descoperă lucruri noi și interesante prin intermediul neîndemânării sale inocente și necoordonate. Tot ce descoperă micul erou este un rezultat al atitudinii sale nătânge de a încerca, acest lucru fiind destul de asemănător cu experiența de observare a primilor pași formativi ai unui preșcolar într-o lume nouă și captivantă. Wussywat este tot timpul încurajat de vorba calmă și maternă a naratorului, ce menține o imagine de ansamblu importantă a lumii sale excentrice, astfel ca fiecare episod pentru Wussywat să se termine într-un mod foarte plăcut.

Natura curioasă și indiscretă a lui Wussywat este complimentată de folosirea umorului vizual și slapstick sureal pentru a transmite amuzament comic în timp ce noi învățăm ceva aproape pe furiș!

joi, 15 septembrie 2016

Noutăţi în octombrie 2016 la Cartoon Network

Octombrie este o lună extraordinară la Cartoon Network. Două seriale continuă cu episoadele noi iar Ben 10 revine într-o formulă nouă. Voi pe care îl aşteptaţi?Ben 10SERIAL NOU
Începând cu luni, 10 octombrie, de luni până vineri de la 15:25

Ben 10 urmăreşte transformările extraterestre ale lui Ben, un puşti de 10 ani, în încercarea de a salva lumea de răufăcători.

În timpul vacanței de vară, energicul Ben Tennyson călătorește alături de bunicul Max și verișoara Gwen în căutare de distracție. Dar, când Ben descoperă un Omnitrix misterios, o lume uimitoare de extratereștri i se deschide.

Noutăţi în octombrie 2016 la Minimax

Două seriale noi şi un sezon nou vor fi difuzate în Octombrie.


Eu şi cei 7 piticiSERIAL NOU
Începând cu luni, 31 octombrie, de la 09:30

Cine a dormit în pătuţul meu? Cine a mâncat din farfuria mea? Cine a băut din paharul meu? Toată lumea cunoaşte povestea din care provin aceste citate... Dar ce se întâmplă când într-o bună zi descoperi că tu însăţi eşti Albă ca Zăpada şi brusc trebuie să-ţi împărtăşeşti casa cu 7 pitici? Ei, să începem... a fost odată ca niciodată... Restul vei afla pe micile ecrane, urmăreşte-ne!

Noutăţi în octombrie 2016 la Boomerang

Prima animaţie originală Boomerang, creată de Turner EMEA, soseşte luna aceasta, împreună cu alte premiere!


The Happos FamilySERIAL NOU
Începând cu luni, 10 octombrie, de luni până vineri de la 18:45

Formată din 20 de episoade a câte 2 minute, animaţia redă viaţa unei familii de hipopotami care trăiesc într-o incintă a unui parc safari european. Dimineața, parcul este deschis vizitatorilor, care trec pe lângă hipopotami, făcându-le poze când se bălăcesc în noroi, când  lenevesc la piscină sau dorm la umbra copacilor. Când ultimii vizitatori au plecat, hipopotamii sar din noroi, se trezesc din somn şi se îmbracă frumos, pregătindu-se pentru aventuri în toată regula.

Turner lansează un nou serial, “The Happos Family”, la Boomerang

Bucureşti, 14 septembrie 2016: Turner a anunţat astăzi lansarea unui nou serial original, “The Happos Family”, care va fi difuzat din luna octombrie pe Boomerang.


Formată din 20 de episoade a câte 2 minute, “The Happos Family” este prima animaţie originală Boomerang, creată de Turner EMEA, care vine să completeze portofoliul actual, ce cuprinde achiziţii globale şi internaţionale, cum ar fi “Grizzy şi lemingii”, serial ce urmează a fi lansat, sau “Bugs, o producţie Looney Tunes” şi “Draculaş, vampirul iepuraş”, produse de Warner Bros. Animation. Serialul a fost creat alături de corporaţia italiană de renume mondial, Ferrero, și de compania britanică de animație Spider Eye.

luni, 5 septembrie 2016

Noutăți în septembrie 2016 la Disney Junior

În acest septembrie Disney Junior este dedicat episoadelor noi.


Garda Felină: EPISOADE NOI
Începe pe 26 septembrie, difuzare de luni până vineri la ora 17:00

Seria animată „Garda Felină” continuă povestea lungmetrajului realizat de Disney, ”Regele Leu”, urmărind aventurile lui Kion, al doilea pui al lui Simba și Nala, care este însoțit de un grup diversificat de prieteni, după ce aceștia își unesc forțele pentru a proteja Regatul Luminii. Povestea lui Kion și a prietenilor lui ne-a fost prezentată pentru prima dată în filmul de televiziune ”Garda Felină: Întoarcerea”.