joi, 25 august 2016

Cartoon Network lansează Cartoon Network Superstar Soccer: Goal!!!

Cartoon Network dă startul sezonului de fotbal digital cu o nouă aplicaţie, Cartoon Network Superstar Soccer: Goal!!! Aplicaţia este disponibilă în App Store, Google Play şi Amazon. Bucureşti – 25 August 2016: Cartoon Network a intrat în spiritul jocului odată cu lansarea noi sale aplicaţii, Cartoon Network Superstar Soccer: Goal!!!, permiţând celor mici să-şi creeze şi să-şi personalizeze propria echipă Cartoon Network, pentru a lua cu asalt terenul în încercarea de a câştiga Cupa Campionatului. Cartoon Network Superstar Soccer: Goal!!! este disponibilă astăzi în App Store, Google Play şi Amazon. 

sâmbătă, 20 august 2016

Noutăţi în septembrie 2016 la Minimax

În luna septembrie, Minimax difuzează filme cu Barbie în fiecare duminică, dar şi noul sezon dintr-un celebru desen animat britanic.Barbie DreamtopiaFILM NOU
Duminică, 25 septembrie, de la 08:00

Barbie Dreamtopia este tărâmul de vis al lui Barbie, un univers magic complet nou imaginat de sora ei cea mai mică, Chelsea. Vino să înoți împreună cu Barbie în râuri de curcubeu printre frumoase sirene și să zburați prin nori de vată de zahăr alături de zâne.

Noutăți în septembrie 2016 la JimJam

În acest septembrie JimJam vă aduce un nou serial.Yaya și Zouk: SERIAL NOU
Începe pe 1 septembrie, difuzare în fiecare zi la ora 08:40

O lume plină de culori, surprize și emoții. Bun venit în lumea zănatică a lui Yaya și Zouk, o nouă comedie pentru preșcolari unde totul este o scuză pentru râsete și descoperiri. Serialul îi arată pe Yaya, sora mai mare și foarte creativă, și frățiorul ei mai mic Zouk. Confortabili în viața de zi cu zi, cei doi copii au plăcerea de a pleca din lumi reale în cele imaginare, dând viață jucăriilor în drumul lor.

Sursă: yayaandzouk.com

Noutăți în septembrie 2016 la Megamax

Începutul toamnei la Megamax este dedicat numai blocurilor de programe.Începe ziua cu supervedetele Megamax!: BLOC DE PROGRAME
Începe pe 5 septembrie, difuzare în fiecare zi de la ora 07:00

Ai chef de acțiune, aventură și umor? Atunci începe ziua cu supervedetele Megamax şi urmăreşte în fiecare dimineaţă serialele noastre cele mai tari care te vor încânta cu puterile lor speciale, fie pentru a salva universul sau pentru a arăta cât de tari sunt.

Seriale: LEGO Legendele din ChimaSlugterraHot Wheels: Echipa de luptă 5

vineri, 19 august 2016

Noutăţi în septembrie 2016 la Boomerang

Luna septembrie pentru Boomerang este alcătuită în mare parte doar din episoade noi.


Fii tare, Scooby-Doo!NOI EPISOADE (ep. 20-26)
La fiecare sfârşit de săptămână, începând cu sâmbătă, 10 septembrie, de la 12:00

Scooby-Doo adoră să se plimbe cu mașina misterelor, dar nu și atunci când un nou mister trebuie dezlegat. Din fericire, prietenul său cel mai bun, Shaggy, este acolo atunci când lucrurile devin înfricoșetoare.

Misterele se țin lanț, frica e la ordinea zilei, iar năzbâtiile sunt și mai buclucașe, căci Scooby și Shaggy reușesc să dea nas în nas cu răufăcătorii ori de cate ori sunt în căutare de gustări.

Deși fuge de vârcolaci și vrăjitoare, Scooby atrage răufăcătorii mai ceva ca un magnet.

Fii tare, Scooby-Doo!

Noutăţi în septembrie 2016 la Cartoon Network

Toamna începe la Cartoon Network cu premiere, în stilul cu care ne-a obişnuit până acum.


Familia RegalăSERIAL NOU
Duminică, 11 septembrie, de la 17:00

Familia Regală aruncă o privire în viața excentrică și disfuncțională a unei familii regale, în timp ce se pregătește pentru Festivalul Yule Hare. Pentru ei vacanța este una foarte agitată, mai ales pentru că sunt o familie regală, însă această familie încearcă să rămână unită pe durata întregului festival. Vor fi o mulțime de emoții incitante, bucate delicioase, muzicanți de seamă dar, cel mai important: o familie care va stârni hohote de râs.