sâmbătă, 19 martie 2016

Planurile Cartoon Network pentru 2016

Turner a publicat planurile sale anuale pentru piața românească. În acest an ne vom aștepta la o mulțime de noi seriale, precum și episoade noi din serialele voastre preferate.Noi seriale în 2016 includ Fetițele Powerpuff (din aprilie), Mighty Magiswords (titlul în română în curând; va fi avalabil pe toate platformele), Long Live the Royals (titlul în română în curând), noul Ben 10 (din toamnă), Justice League Action și Beat Monsters. Iar Supergăgăuții și Lego: Nexo Knights deja și-au început difuzarea.


Iar printre serialele ce revin cu noi episoade se numără: Unchiul bunic, Aventurile fraților urși (în mai-noiembrie), Uimitoarea lume a lui Gumball (în mai-octombrie), Drama Totală (în ianuarie-aprilie), Să-nceapă aventura! (în martie-octombrie), Steven Universe, Haideți Tineri Titani!, Angelo e cel mai tare, Clarence, LEGO Ninjago: Maieștrii Spinjitzului, Un show obișnuit și Transformers: Robots in Disguise (din aprilie).

De asemenea, începând din martie campania Cartoon Network "Fii prietenos, nu răutăcios" revine iar copiii aflați în nădejde din cauza abuzului față de bătăuși vor fi ajutați în continuare de cei mai buni profesioniști.

Iar în această vară petrecerea lacului Să-nceapă aventura începe în iulie, iar atelierele de desen și aplicațiile de animație sunt așteptate mai târziu în cursul anului.

luni, 14 martie 2016

Noutăți în aprilie 2016 la JimJam

În aprilie JimJam vă aduce un nou serial.Playdate*: SERIAL NOU
Începe pe 1 aprilie la ora 07.40/ în reluare la 12.10 și 17.20

Orice copil crede că jucăriile înviu atunci când sunt lăsate singure. În acest nou serial de la JimJam situația menționată este 100% reală. Mac, Sammy și Priscilla sunt trei animale de pluși dulci, favoritele deținătorilor lor (care sunt un frate și o soră). În fiecare zi acestea privesc pe ascuns cum cei doi au parte de aventuri de copii mici. Însă când ei pleacă din cameră, trioul de jucării încep jocul!

*Deocamdată nu se cunoaște titlul în română