vineri, 16 decembrie 2016

Noutăți în ianuarie 2017 la Disney Junior

În ianuarie, Disney Junior se focusează pe blocuri de programe.

Miles în spațiu: EPISOADE NOI
din 2 ianuarie, de la 15:00

Disney Junior începe anul cu noi episoade Miles în spațiu: Galactech. Alături de Miles, M.E.R.C. și restul familiei Callistor, vă invită să descoperiți ce pot face noile îmbunătățiri ale Galactech.


Trezește-te și pleacă: BLOC DE PROGRAME
din 2 ianuarie, de la 15:00

Care este cea mai bună cale pentru a-ți petrece după-amiaza? Plecând într-o aventură cu Disney Junior, desigur!

Ne place să ne jucăm, să ne aventurăm și să mergem cam peste tot așa că te invităm să fii alături de noi luna asta cu un nou bloc de program Get Up and Go (Trezește-te și pleacă) care include câteva dintre cele mai amuzante și pline de aventuri seriale. Fie vrei să MERGI în Regatul Luminii, să urci pe vrejul de fasole sau să navighezi pe Marea de Nicăieri, noi te ajutăm!

Include Miles în spațiu, Jake și Pirații din Țara de Nicăieri, Garda felină, Goldie & Ursuleț și Eroii în pijama.

Clubul de week-end al Disney JuniorBLOC DE PROGRAME
din 7 ianuarie, de la 09:00

La Disney Junior ne place cel mai mult weekendul, așa că ne-am gândit că cea mai bună cale pentru a-l sărbători ar fi să creăm un nou Club de Week-end!

Fiți alături de noi în fiecare sâmbătă și duminică din luna ianuarie pentru a sărbători weekendul cu 6 din programele voastre preferate. Așa că indiferent de ce ai pregătit în ziua respectivă, noi te ajutăm să începi distracția cu o excursie în Misteria sau un joc la clubul lui Mickey sau chiar o excursie la clinica de jucării!

Include episoade din Sofia Întâi, Doctorița Plușica, Garda felină, Goldie & Ursuleț, Clubul lui Mickey Mouse și Miles în Spațiu.

Blocul de programe pentru un mic dejun mai rapidBLOC DE PROGRAME
din 2 ianuarie, de la 07:05

Fii alături de Disney Junior în diminețile din timpul săptămânii o dată cu întoarcerea Blocului nostru de programe pentru un mic-dejun rapid.

Pentru ca momentul micului dejun și al pregătirilor pentru școală să fie mai interesant, Disney Junior va prezenta secvențe scurte din programele voastre preferate. Astfel vei avea ocazia să te întâlnești cu mai multe dintre personajele Disney Junior preferate înainte de a merge la grădi!

Include secvențe din Eroii în pijama, Goldie și Ursuleț, Jake și Pirații din Țara de Nicăieri, Miles în spațiu, Doctorița Plușica, În Vestul Sălbatic cu șeriful Callie și un episod întreg din Sofia Întâi.

Sursa: Disney Channels Worldwide.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu