vineri, 16 decembrie 2016

Noutăți în ianuarie 2017 la Disney Channel

În 2017, Disney Channel vă așteaptă cu episoade noi din serialele difuzate, precum și cu un serial animat nou.Liv & Maddie în California: EPISOADE NOI
din 7 ianuarie, de la 11:00

Liv și Maddie Rooney s-au mutat recent din Wisconsin în California, unde locuiesc în casa mătușii și verișorului lor de pe plajă. Liv continuă să urmărească o carieră în actorie și muzică, în timp ce Maddie a fost admisă la facultatea pe care și-o dorea primind o bursă pentru a juca în echipa de baschet.

„Liv și Maddie” este un serial de comedie care urmărește viața a două gemene identice de 16 ani, Liv, o tânără stea strălucitoare de la Hollywood al cărei spectacol de mare succes tocmai s-a încheiat, și Maddie, o elevă excepțională și fenomen în baschet în școala ei a cărui popularitate continuă să crească.


Prințesa Star contra Forțelor Răului (sezonul al doilea): SEZON NOU
din 16 ianuarie, de la 20:00

Serialul urmărește aventurile remarcabilei prințese adolescente Star Butterfly. După ce a primit o baghetă magică atotputernică la aniversarea de 14 ani, Star este trimisă de părinții ei regali pentru a locui cu familia Diaz pe Pământ, unde își va pune amprenta cu unicul ei stil inter-dimensional în noua ei casă. Împreună cu fiul adolescent al familiei Diaz, Marco, cei doi trec prin toate experiențele liceului și se îmbarcă în aventuri care traversează dimensiunile universului, totul pentru a-și ține bagheta departe de mâinile celui mai mare inamic al său, Ludo și forțele sale diabolice și monstruoase.


Penn ZeroSERIAL NOU
din 9 ianuarie, de la 20:25

Penn Zero nu este un puști normal – în fiecare zi el este trimis într-o altă dimensiune împreună cu prietenii lui pentru a salva lumea.

Serialul urmărește aventurile lui Penn Zero și a prietenilor lui Sashi, un ajutorpart-time supra-calificat, și Boone, istețul part-time sub-calificat al grupului, pe măsură ce călătoresc în alte dimensiuni pentru a prelua rolul de eroi în timp de nevoie. Fiecare misiune poartă echipa în lumi epice imprevizibile unde cei trei trebuie să se lupte cu Rippen, răufăcătorul part-time și minionul său, Larry.

Pentru programul și datele exacte ale premierelor, accesați pagina Program TV.

Sursa: Disney Channels Worldwide.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu