miercuri, 16 noiembrie 2016

Noutăți în decembrie 2016 la Disney Junior

Spiritul sărbătorilor de iarnă este prezent în luna cadourilor la Disney Junior.

Cântă împreună cu Sofia și prietenii săiBLOC DE PROGRAME
zilnic, de la 12:00

Tuturor le place să cânte, iar Disney Junior are cele mai frumoase cântece! Rămâi la Disney Junior în luna decembrie în fiecare zi de la ora 12:00 şi poţi cânta cele mai frumoase melodii alături de Sofia, Mickey, Plusica, Jake şi Garda Felină!

Magica lume Disney JuniorBLOC DE PROGRAME
din 5, de la 17:00

Sărbătorile sunt un moment magic, aşa că luna aceasta am creat un bloc special dedicat în întregime celor mai minunate programe. Fie că îşi doreşti să îşi petreci vacanţa zburând alături de Zânele Disney, înotând alături de Mica Sirena sau explorând mediul alături de Goldie şi Ursulet, te poţi distra la fel de bine în orice zi a săptămânii din 5 decembrie, la ora 17:00.


Doctorița Plușica: Spitalul JucăriilorEPISOADE NOI
din 5, de la 11:00

După ce a preluat conducerea de la Bunica, Spitalul Jucăriilor merge ca pe roate, la fel ca întotdeauna. Dar tot mai multe jucării au nevoie să fie reparate, iar Hallie vrea să fie sprijinită, aşa că Oiţa, Zăpi şi Dragonel dau o mână de ajutor, dar mai întâi trebuie să îşi dea seama la ce se pricep cel mai bine.

Noua sanie stricată a lui Bob: FILM NOU
pe 6, de la 20:00

E Ajunul Crăciunului şi toţi spiriduşii Moşului sunt ocupati pregătindu-se de marea livrare … când un spiriduș lipsit de magie, Bob, se trezește într-o cursă nebună după ce a fost prins într-o ambuscada de către un pufin răutăcios, Fațădepește. Blocat în mijlocul unei păduri magice, ține de el și de prietenii pe care și-I face pe parcurs să aducă înapoi sania în timp pentru a face livrarile de Crăciun!


Mickey Mouse Clubhouse: O poveste cu GoofySPECIAL
pe 16, de la 11:00 / reluare de la 20:00

Toți copiii iubesc poveștile de culcare, dar oare ce se întâmplă atunci când toate cărțile își pierd poveștile?

Nu vă faceți griji, Goofy se ocupă de acest caz când se aventurează în lumea Poveștilor Magice să readucă poveștile blocate în castelul Bestiilor. Dar nu poate să se descurce singur, așa că are nevoie de ajutor din partea lui Pied Piper, Hansel Mouse, Gretel Mouse și a unei perechi de cavaleri.

Peter PanFILM
pe 31, de la 19:30

Înainte de intrarea în anul 2017, Disney Junior îi întâmpină pe Wendy, Michael şi John ce se alătură lui Peter Pan în Aventura vieţii lor în Tărâmul de Nicăieri unde se vor lupta cu Căpitanul Hook.

Pentru programul și datele exacte ale premierelor, accesați pagina Program TV.

Sursa: The Walt Disney Company

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu