luni, 3 octombrie 2016

Încă trei sezoane de „Archer”

Serialul de animație american „Archer” va mai continua pentru încă trei sezoane, astfel că sezonul al zecelea va fi ultimul. Noile sezoane vor avea un număr mai mic de episoade, relatează Adam Reed, creatorul serialului, într-un interviu.


Postul de televiziune american FX a reînnoit în această vară serialul de animație nu doar pentru un sezon, ci pentru încă trei, astfel că serialul se va termina în 2019. Creatorul serialului, Adam Reed, a dat toate detaliile cu privire la continuarea serialului într-un interviu:

„Planul era să termin cu <<Archer>> după al zecelea sezon. Nu știam că toată lumea a vorbit despre asta, dar ăsta este planul meu – să fac sezoanele 8, 9 și 10, toate fiind mai scurte, având doar opt episoade – și să ajungă la sfârșit.”

În același interviu, Reed a mai precizat că noile sezoane vor fi mult mai diferite față de ce a fost până acum și că vor fi diferențe între ele. Primele șapte sezoane au avut câte 10-13 episoade fiecare, însă a fost confirmat faptul că următoarele trei sezoane vor avea câte opt episoade fiecare.

În România, acest serial încă nu a fost difuzat la nicio televiziune până în prezent.

Sursă: /Film.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu