duminică, 20 aprilie 2014

Julius Junior: un nou serial la Disney Junior

Premiera serialului
Sâmbătă, 26 aprilie, de la 10:25
Ni se vor alătura noi prieteni la Disney Junior în această lună. Cunoaște-i pe Julius Junior și prietenii săi odată cu premiera serialului sâmbătă, 26 aprilie, de la 10:25.
Julius Junior este o maimuță care adoră să inventeze și să viseze. El se distrează împreună cu prietenii luii făcând ca cele mai nebunești fantezii ale sale să devină realitate…
Când Julius Jr. vede o cutie, își dă seama imediat ce este – o casă de joacă perfectă pentru el și gașca lui, Worry Bear, Clancy, Ping și Sheree. Însă înăuntrul cutiei se petrece ceva magic. În fiecare zi, câte un obiect prinde viață cu caracteristici neobișnuite și rezultate neașteptate. Fii alături de noi la Disney Channel pentru a avea parte de distracție și de magie!
Julius Junior va fi difuzat pe 26 aprilie, de la ora 10:25, urmat de programul special Animal magic – un maraton plin de distracție cu episoade din mult îndrăgitele seriale Zou și Mouk.
 sursă: Disney 

sâmbătă, 19 aprilie 2014

Episoade noi din Un show obișnuit vin la Cartoon Network!

UN SHOW OBIȘNUIT – episoade noi
Premiera: sâmbătă, 26 aprilie, la 20:40
Difuzare: în fiecare weekend la 20:40
Sezonul 5, eps. 123-140
Mordecai și Rigby sunt doi prieteni foarte buni, îngrijitori ai unui parc, și își petrec timpul încercând să evite munca și să se distreze cât mai mult.
În noile episoade, prietenul lor Musculosul se antrenează să câștige un concurs de culturism organizat de sala lui de fitness, Mordecai și Rigby strică din greșeală petrecerea de Ziua Recunoștinței, iar Fantoma Bate Palma speră să reîntâlnească o prietenă din trecut după ce primește o vedere de la ea.
  sursă: Turner România

luni, 14 aprilie 2014

Noul sezon din Dramă Totală vine de 21 aprilie la Cartoon Network!

DRAMĂ TOTALĂ: REUNIUNEA VEDETELOR – sezon nou
Premiera: luni, 21 aprilie la 18:45
Difuzare: de luni până vineri la 18:45
Sezonul 5, eps. 1-13
Dramă Totală: Reuniunea vedetelor este cel de-al cincilea sezon al îndrăgitei comedii Dramă Totală, care a transpus reality show-ul în animație într-un mod unic și captivant.
În acest reality show fictiv, 14 adolescenți trebuie să treacă prin diferite probe și provocări pentru a rămâne în concurs și a câștiga marele premiu de un milion de dolari. După ce în sezoanele trecute au călătorit prin lume, concurenții se reîntorc acum pe insula imaginară Wawanakwa din Canada, unde alianțele, eliminările, farsele și probele amuzante se țin lanț.
Înaintea începerii noului sezon, Cartoon Network va difuza cele mai bune episoade din seriile precedente în programul special Maratonul Total al Dramei Totale – de duminică, 20 aprilie, de la 14:00, până luni, 21 aprilie, la 18:45. 
 sursă: Turner România